flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ ОЛЕКСІЄВЕЦЬ А.Л.

02 березня 2020, 14:43

Дубровицький районний суд Рівненської області викликає в якості відповідача Олексієвець Анастасію Леонідівну  по цивільній справі №949/125/20 за  позовом  Першого заступника керівника  Сарненської місцевої    прокуратури в інтересах  держави в особі Дубровицької районної державної адміністрації до Олексієвець Анастасії Леонідівни, третя особа: Комунальне некомерційне підприємство "Дубровицька центральна районна лікарня" про відшкодування витрат понесених закладом охорони здоров'я за стаціонарне лікування потерпілого від кримінального правопорушення в сумі 4351,61 грн., яка перебуває у провадженні судді Оборонової І.В.

Судове засідання відбудеться 16 березня 2020 року о 11:00 год. в приміщенні Дубровицького районного суду Рівненської області за адресою: м.Дубровиця, вул. Миру, 2-А, Рівненська область.

З розміщенням даного оголошення відповідач Олексієвець Анастасія Леонідівна  вважається належним чином повідомлена про час та місце судового розгляду справи. У разі неявки відповідача у судове засідання справа вирішуватиметься за її відсутності на підставі наявних доказів.

Суддя Дубровицького
районного суду
І.В. Оборонова