flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

28 січня 2019, 10:28

Дубровицький районний суд Рівненської області викликає в якості відповідача  Державну санітарно-епідеміологічноу службу України по цивільній справі №560/1680/18  за позовом Шевченка Геннадія Миколайовича до Державної санітарно-епідеміологічної служби України, Державної установи "Рівненський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" про стягнення середнього заробітку за час затримки виконання судового рішення про поновлення на роботі та про стягнення моральної шкодиі, яка перебуває у провадженні судді Отупор К.М.

Підготовче судове засідання відбудеться 12 лютого  2019 року о 11:00 год. в приміщенні Дубровицького районного суду Рівненської області за адресою: м.Дубровиця, вул. Миру, 2-А, Рівненська область.

З розміщенням даного оголошення відповідач Державна санітарно-епідеміологічна  служба України вважається належним чином повідомлена  про час та місце проведення  підготовчого судового засідання. У разі неявки відповідача у судове засідання справа вирішуватиметься за його відсутності на підставі наявних доказів.

 

Суддя Дубровицького
районного суду
К.М. Отупор