flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

1–2 жовтня 2018 року Львівським регіональним відділенням НШС України було проведено семінар на тему: “Суддя-спікер у комунікаційній діяльності суду”, в якому взяла участь суддя-спікер Дубровицького суду І.Оборонова

03 жовтня 2018, 17:38

Захід відкрила директор Львівського регіонального відділення Оксана Польна, наголосивши на актуальності обраної теми, в силу необхідності зміцнення авторитету кожного суду, зокрема. Суддя Львівського окружного адміністративного суду Олександр Сасевич у вступному слові коротко ознайомив зі статистикою зросту комунікаційної активності судів регіонів України та закликав до активної роботи під час семінару. Практичний психолог, волонтер Кризової психологічної служби м. Львова, голова Наглядової ради благодійного фонду “Психологічний реабілітаційний центр “Цвіт нації”, магістр філософії Ольга Уралова з метою заохочення співучасників до активної взаємодії розпочала семінар із практичної вправи-знайомства.

Для проведення заходу запрошено суддю Олександра Сасевича, практичного психолога Ольгу Уралову, фахівця-експерта з комунікацій у системі правосуддя, члена Національної спілки журналістів, редактора інтернет-видання “Zaxid.net” Олега Ониська, керівника прес-служби ПАТ “Кредобанк”, експерта з комунікацій Віктора Гальчинського.

Судді пройшли модулі з психологічного конструкту, комунікації суду виявлення професійного потенціалу комунікатора.

Наприкінці першого дня семінару учасники отримали домашнє завдання, з презентації якого розпочали другий день роботи. Також судді взяли участь у модерованій дискусії, яка мала на меті розкрити запити суспільства до суддівської спільноти, навчити будувати стратегію роботи судді-спікера і сформулювати моделі поведінки під час кризових ситуацій.

На завершення заходу слухачі поділилися враженнями і висловили своє бачення майбутнього розвитку інституту комунікації в судовій владі.