flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ГРОМАДЯН

27 червня 2024, 12:37

22 березня 2024 року російський агресор поновив масовані атаки на енергетичні об'єкти України, що спричинило нестачу електроенергії та запровадження почергових відключень світла. Дубровицький районний суд Рівненської області віднесено до черги 4.

Для організації безперебійної реєстрації вхідної кореспонденції в умовах діючих графіків відключення світла, в суді працює зарядна станція.

Проте вона не забезпечує безперебійної роботи інтернетмережі та відправлення правосуддя, а це в свою чергу створює труднощі в роботі системи Електронний суд, електронної пошти суду, Єдиного державного реєстру судових рішень та унеможливлює проведення судових засідань вцілому.

Звертаємось до всіх учасників судових засідань, враховувати обмеження подачі електроенергії, які зумовлюють затримки з опрацюванням документів, надісланих через систему Електронний суд та на електронну пошту суду.

Закликаємо учасників судових справ в цей напружений момент проявити морально-правове порозуміння у всіх судових справах і знайти розумні компроміси для їх завершення за примиренням сторін, за відмовою від обвинувачення, за укладенням мирових угод.

При цьому просимо скористатися тим, що чинні закони дають можливість судам вирішувати більшість судових справ без участі сторін за їх згодою. Нові звернення до суду просимо відкласти до стабілізації ситуації з енергопостачання в Україні.

Зберігаймо розсудливий спокій, гаряче серце і холодний розум!

Керівництво суду