flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистий захід з нагоди Дня працівника суду України

15 грудня 2023, 16:30

    Сьогодні, 15 грудня, з нагоди відзначення професійного свята, в Дубровицькому районному суді відбувся урочистий захід, на який було запрошено суддів у відставці: Сидоренко Зою Сергіївну та Краська Володимира Йосиповича.

 

     Захід розпочався із хвилини мовчання за полеглими воїнами на війні, завдяки яким ми маємо змогу жити, після чого пролунав гімн України.

    Голова Дубровицького районного суду Рівненської області Ірина Оборонова, привітала присутніх із професійним святом. Зазначила, що сьогодні, в часи воєнного лихоліття, судді та працівники апарату суду незламно тримають стрій і продовжують працювати в ім’я Закону кожен на своєму фронті. Побажала, щоб кожен день повнився плідним змістом та новими професійними здобутками, міцного здоров’я невичерпної енергії, емоційної стійкості, витримки, незламності, миру та найшвидшої Перемоги Україні.

   До привітального слова долучилась суддя Катерина Отупор, яка побажала працівникам суду успіхів, витримки у відповідальній справі, незмінних принципів справедливості і неупередженості, міцного здоров'я і невичерпної енергії.

      Зі щирими словами вітання звернувся до присутніх керівник апарату суду Леонід Мазур, побажав нових здобутків у професійній діяльності, сімейного затишку і благополуччя, творчої енергії, сил і наснаги.

     Вітання з нагоди професійного свята пролунали і від суддів у відставці, а також від працівників суду, від працівників служби судової охорони, які висловили вітання та побажали добра, здоров’я, життєвої наснаги та здобутків у професійній діяльності, миру та перемоги. Запевнили, що працівники суду знаходяться під надійним захистом охоронців Феміди.

    Несподіваним, зворушливим та довгоочікуваним став візит спеціаліста з ІТ-технологій-Вадима Конончука, який з першого дня війни став на звхист нашої держави до лав ЗСУ.На щастя, в нього припала відпустка на день професійного свята.

   Голова суду подарувала кожному із присутніх календарі із зображенням колективу Дубровицького районного суду та святкові вітальні листівки.

   Традиційно, деякі працівники отримали почесні відзнаки. За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята - Дня працівників суду:

- Почесною грамотою Ради суддів України відзначено судового розпорядника Василя Богатька,

- Грамотою Ради суддів України відзначено секретарів судових засідань – Ольгу Пінчук та Катерину Катюху.

- Почесною грамотою ТУ ДСА України в Рівненській області відзначено керівника апарату суду Леоніда Мазура,

- Грамотою ТУ ДСА України в Рівненській області відзначено старшого секретаря суду Наталію Фурсович,

- Подякою ТУ ДСА України в Рівненській області відзначено консульанта суду Ярослава Степанюка.

   По завершенню урочистості зроблено спільне фото на пам’ять.