flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Збройних Сил України!

06 грудня 2023, 09:46

      6 грудня – це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі залишається суверенною незалежною державою.

      Сьогодні у найскладніших умовах ви залишаєтесь вірними присязі, спрямовуєте всі сили і професійну майстерність на підтримання високої бойової готовності, дисципліни та організованості.

     Шановні військовослужбовці, захисники Української держави! Прийміть найщиріші слова привітання з нагоди Дня Збройних Сил України! Бажаємо Вам миру та злагоди, віри та сили, успіхів у повсякденному житті, впевненості у своїх силах, нескінченної енергії, мужності та відваги у військовій службі в ім'я єдиної, суверенної та незалежної України.

   Дякуємо кожному захиснику, хто ризикуючи власним життям, з честю та гідністю виконує свій громадянський та військовий обов’язок, мужньо протистоїть зазіханням ворога на територіальну цілісність та суверенітет нашої держави.